woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Dichters en muziek

Dichters en muziek

10 maart 2020
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Dichters en muziek in Werkendam

Op dinsdag 10 maart bent u van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur weer van harte welkom bij het Nederlands Dichters Podium in Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Dichter van de maand
Kees van Gammeren is geen onbekende in Werkendam. Als leraar heeft hij velen in de klas gehad. Daarnaast schrijft hij al heel lang poëzie en dorpsgedichten. Kees schrijft toegankelijke gedichten met ‘nadenkertjes’ en verzorgt op 10 maart als Dichter van de Maand een mooie voordracht.

Muziek
Drie muzikanten en een zangeres vormen al jaren het kwartet De Vale Gieren. Zij brengen  veelal Nederlandse liederen. Tussen de nummers door weten zij met grappige opmerkingen en korte gesprekjes met elkaar en/of het publiek iets extra’s toe te voegen aan hun optreden. Met de Vale Gieren heb je nooit een saai optreden!

Open podium
Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam | Vrouwenhemel

0183 – 50 12 74

info@marcelvaandrager.nl www.nederlandsdichterspodium.nl
Deel dit bericht met je vrienden!