donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Film ‘Angry Birds 2’ bij St. Paraplu

Film ‘Angry Birds 2’ bij St. Paraplu

27 januari 2020
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

WIJK EN AALBURG - Op woensdag 5 februari 2020, organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu  te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘Angry Birds 2’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

De vete tussen de humeurige vogels en de gemene groene biggen krijgt in ANGRY BIRDS 2 een nieuwe wending. Als een nieuw gevaar afkomstig van het ijskoude Adelaarseiland zowel het Vogeleiland als het Biggeneiland bedreigt, besluiten Red , Chuck , Bomb en Mighty Eagle om Chucks zus Silver in te lijven en om samen te werken met biggen Leonard, zijn assistente Courtney, en zijn techneut Garry . De vogels en biggen sluiten een wapenstilstand en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan a.s. woensdag naar BuBeClu. De entree bedraagt € 3,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 2,-. BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

BuBeClu

Wijk en Aalburg

0653230062

www.bubeclu.nl/contact/ www.bubeclu.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!