donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Bijbel Open Avond

Bijbel Open Avond

23 januari 2020
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WERKENDAM - Bijbel Open Avond Werkendam

Op D.V. donderdag 23 januari 2020 zal Br. L. Heijboer verder gaan in het Lucas evangelie. Hoofdstuk 21 vers 20 tot 24. Waarin de Here Jezus zelf de Joodse mensen waarschuwt voor de grote verdrukking, voor de tijd van grote benauwdheid. Maar de mensen kunnen weten wanneer deze verdrukking zal beginnen. Nog is het niet zo ver! Nog is het genade tijd, voor u, voor jou. Wacht niet te lang om te kiezen. Er zijn maar 2 keuzes: voor of tegen de Here Jezus. We zien uit wat de Here door deze di enstknecht tegen ons heeft te zeggen. Tot die tijd of totdat de Here Jezus komt om ons tot Zich te nemen, wensen wij u kracht om te blijven volharden in het gebed, om nuchter en waakzaam te zijn. Want Zijn komst is aanstaande!

De avond begint om 20.00 uur. We komen bij elkaar in het dorpshuis “het Vlechtwerk”, H.J. Roubosstraat 3 4251 BZ Werkendam.

De deur van de zaal staat wijd open voor een ieder die meer van de Here God wil ontvangen om geholpen te worden om ook zelf lichtdragers te zijn in deze wereld. Wij moeten als totaal nieuwe mensen gaan leven, zodat wij een getuigenis zouden zijn voor andere mensen om de Here Jezus te gaan volgen.

De voorgaande avonden kunt u terug luisteren via onze website: www.bijbelopenwerkendam.nl

Bijbel Open Comité Werkendam

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bijbel Open Comite

Werkendam | Hervormd Jeugdcentrum De Bron

www.bijbelopen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!