donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Inloop bij de gemeenteraad

Inloop bij de gemeenteraad

21 januari 2020
Van 19:00 uur tot en met 19:30 uur

GENDEREN - Een idee, vraag of initiatief? Kom in Genderen naar de ‘inloop’!

Ook op 21 januari en ook in Genderen houdt de raad van 19.00 tot 19.30 uur een inloop. Dat is een informeel moment waarop u met de raad in gesprek kunt over onderwerpen die in uw omgeving spelen.

Woont u in Genderen en heeft u een idee voor het dorp? Of heeft u samen met buren een initiatief ontwikkeld dat u met de raad wilt delen? Kom dan naar de inloop. Of het nu gaat om een gesprek, presentatie of het aanbieden van een petitie: tijdens de inloop is van alles mogelijk.

Als u niet in Genderen woont, of het onderwerp dat u wilt bespreken niet over deze kern gaat, kunt u ook gebruik maken van de inloop. Neem contact op met de griffie voor meer informatie, via telefoonnummer 0183 – 51 61 00 of griffie@gemeentealtena.nl.

Om 19.30 beginnen de -beeldvormende- Altenatafels, ook in het Dorpshuis. Voor de agenda zie: https://altena.raadsinformatie.nl/

Voortaan vinden de beeldvormende Altenatafels zoveel mogelijk plaats op locatie en gecombineerd met een bezoek van de raad aan de betreffende kern. Voorafgaand aan de beeldvormende tafels is een inloop. De inloop vervangt het forum, zoals we vorig jaar hadden voor de raadsvergadering.

(Foto Altena.Net - alle rechten voorbehouden)

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Altena

Altena

0813 516 100

Info@gemeentealtena.nl www.gemeentealtena.nl
Deel dit bericht met je vrienden!