dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Film ‘Missing Link’ bij St. Paraplu

Film ‘Missing Link’ bij St. Paraplu

08 januari 2020
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Film ‘Missing Link’ bij St. Paraplu.

Op woensdag 8 januari 2020, organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu  te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘Missing Link” op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link's lang verloren familie: de Yeti's.

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan naar BuBeClu. De entree bedraagt € 3,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 2,-.

BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg.

De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Paraplu Aalburg

Wijk en Aalburg

(0416) 352809

parapluaalburg@gmail.com www.facebook.com/StichtingParapluAalburg
Deel dit bericht met je vrienden!