vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Mixtoernooi vv Altena

Mixtoernooi vv Altena

04 januari 2020
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - Op zaterdag 4 januari 2020 wordt het Mixtoernooi weer georganiseerd op het kunstgras bij Altena met daarna een knallende feestavond!

Na het grote succes van voorgaande jaren gaan we al weer een 4e editie van het toernooi organiseren. Tijdens het toernooi is er ook direct weer de mogelijkheid om elkaar nieuwjaar te wensen in de kantine! We hopen dat spelers van alle senioren elftallen, de 35+, 45+, het dameselftal, rustende leden en de JO19 / JO17 junioren weer meedoen. We roepen jullie ook op om introducees uit te nodigen.

De teams zullen uiteindelijk samengesteld worden door de toernooicommissie. De teams zullen zoveel mogelijk gemixed worden en je kan dus niet opgeven dat je samen met iemand wil spelen. Er zal in principe 7 tegen 7 gespeeld worden op het kunstgras. Een doelstelling van het toernooi is dat we meer onderlinge binding krijgen met elkaar, maar ook als vereniging.

Om deel te nemen aan dit leuke toernooi moet je van te voren inschrijven. Dit kan door te klikken op de button in de menubalk en een mailtje met je naam te sturen naar Mixtoernooialtena@gmail.com De inschrijfkosten zijn € 2,- per deelnemer, maar hier staat natuurlijk wel iets lekkers tegenover.

De wedstrijden zullen om 14.00 uur beginnen en de laatste wedstrijd zal rond 17.00 uur gespeeld worden. Aansluitend zal er een kort nieuwjaars speech gegeven worden en zal een feestavond van start gaan. Schrijf jezelf uiterlijk voor 2 januari in!
We hebben al een heel aantal aanmeldingen maar willen uiteraard nog veel meer aanmeldingen dus schrijf je nu in!

Info

Organisator:

Adres:

Vv Altena

Nieuwendijk

Deel dit bericht met je vrienden!