donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Woerkumse WinterFair

Woerkumse WinterFair

14 december 2019
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

WOUDRICHEM - Woerkumse Winterfair in ’t Rondeel.

Op zaterdag 14 december wordt ’t Rondeel in Woudrichem omgetoverd tot de gezelligste plek van Brabant. In ’t Rondeel (’t Rond 2) wordt van 11.00 tot 16.00 uur de 9e editie van de “Grote Woerkumse Winterfair” gehouden.

Verschillende ondernemers uit Woudrichem en wijde omgeving hebben hier elk hun eigen marktkraam, in één klap kunt u alle resterende kerstinkopen doen. Dit jaar pakken ze weer groter uit dan voorgaande jaren.

U wordt muzikaal ontvangen door De Joode drive-in. Kinderboekenschrijfster Lizzy van Pelt is aanwezig om haar nieuwe boek "Jo Buiten en het kerstmiraokel" te presenteren.
Na een succes vorig jaar, ook dit weer het kinderspeelplein voor alle kinderen. U shopt terwijl de kinderen worden vermaakt. Zo is er een spellenwagen. Verkoop van suikerspin en popcorn. Springkussen & mega legoblokkenfestijn. De kinderen kunnen zich laten schminken. Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd met glühwein, warme chocomelk en nog veel meer lekkers.

De muzikale omlijsting wordt o.a. verzorgd door het Vischwijvenkoor uit Woudrichem en diverse optredens van muziekvereniging Kunst na Strijd. Er is dit jaar een fotograaf aanwezig voor een kerstminifotoshoot. Klokslag 15.00 uur maken we de winnaar bekend van de bakwedstrijd Heel Woerkum bakt (leeftijd 4 tot 12 jaar, opgeven kan nog tot 12 december via info@atelierklaasentineke.nl). Met als klap op de vuurpijl een gratis rondrit in een echte Arrenslee die mede mogelijk is gemaakt door sponsors.

Toegang en parkeren is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Woerkumse Winterfair

Woudrichem

www.atelierklaasentineke.nl
Deel dit bericht met je vrienden!