woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Klassiek concert ZP Maaswaarden

Klassiek concert ZP Maaswaarden

28 november 2019
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Klassiek concert

Op donderdag 28 november is er een klassiek concert bij Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. Aanvang van het concert is 20.00 uur.
Het concert wordt verzorgd door Debora Bouman, Nelly-Anne Vonk en Marjoke van de Werken .

Debora Bouman (19) uit Wijk en Aalburg is op haar zevende beginnen met orgelles. Niet veel later is ze overgestapt naar de piano. Hier kon ze nog meer haar gevoel in kwijt. Je speelt als het ware het hele muziekstuk en niet alleen een melodie. Ook Debora heeft uitvoeringen op diverse muziekavonden gegeven.

Nelly-Anne Vonk (20) uit Niewer Ter Aar is op haar twaalfde begonnen met vioollessen bij Mirjam van der Vlist. In het verleden heeft Anne uitvoeringen gegeven op muziekavonden van de middelbare school.

Marjoke van de Werken (20) uit Leerdam speelt al 10 jaar dwarsfluit. Op dit moment woont ze voor haar studie in Houten en heeft daar nog twee maal in de week les. Ook speelt ze in een Houtens kamerorkest. Marjoke vind vooral het samenspel met de andere instrumenten erg mooi. Ze heeft inmiddels twee fluitdiploma’s maar ze hoopt dat er nog meerdere zullen volgen.
Tijdens het concert in Wijkestein zullen ze werken laten horen van Beethoven, Rieding, Bach, Liszt e.a.

Kaartjes voor het concert van 26 september zijn vooraf verkrijgbaar bij de receptie van Wijkestein of op de avond zelf, à € 5,- inclusief een kop koffie.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Zorgplein Maaswaarden

Wijk en Aalburg

0416-698400

b.noorloos@maaswaarden.nl www.maaswaarden.nl
Deel dit bericht met je vrienden!