donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

‘Leiding of verleiding’ Jeugddienst

‘Leiding of verleiding’ Jeugddienst

17 november 2019
Van 10:00 uur tot en met 11:00 uur

WERKENDAM - Hoogmoed, jaloezie, boosheid, vraatzucht, hebzucht en luiheid.Over elk van deze hoofdzonden is de afgelopen tijd een dienst geweest. Maar de oplettende lezer (en luisteraar) was het natuurlijkallang opgevallen: het zijn er maar zes. De zevende en laatste hoofdzonde ontbreekt: lust. En dan hebben we het niet over eetlust…

De jeugddienst van zondag 17 november (10.00 uur) staat in het teken van ‘Leiding of verleiding’. Je kunt verlei dingen tegenwoordig bijna niet meer ontlopen. Op de radio hoor je een reclame over een‘second love’ (een tweede liefde). En ook op apps als Tinder, bedoeld om andere vrijgezellen te ontmoeten, komt van alles voorbij. Hoe gaan we hier als christen mee om?We hebben met de jeugd uit onze kerk over ‘lust’ nagedacht. Best een lastig thema, want het is herkenbaar maar ook persoonlijk. We zullen er met dominee Maathuis verder over nadenken.

De dienst wordt muzikaal begeleid door praiseband Yada Yeshua uit Genderen en organist Bert Kruis.Na de dienst is voor de jeugd de gelegenheid om met domineeMaathuis na te praten in de jeugdruimte. Het zou natuurlijk leuk zijn als jullie hier allemaal bij zijn!

Komt u, komen jullie ook zondag 17 november?

Van harte welkom!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Maranathakerk

Werkendam

0183-501670

b.voor.den.dag@xs4all.nl www.maranatha-werkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!