dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Christelijke Vrouwendag Altena

Christelijke Vrouwendag Altena

02 november 2019
Van 09:30 uur tot en met 16:00 uur

ANDEL - Eerste Lustrum Christelijke Vrouwendag Altena met schrijfster Joke Verweerd.

Het thema voor de 5e Christelijke Vrouwendag Altena is “Bewogen en bevlogen”.

Joke Verweerd neemt ons aan de hand van Romeinen 13 vers 8 mee in dit thema: Wat is onze taak en wie (of Wie) is ons voorbeeld? Hoe kunnen wij de ballast loslaten en de bagage koesteren?

Naast Joke Verweerd zal ook Carla Vis op haar eigen wijze een bijdrage leveren aan deze dag. En verder…..samenzang o.l.v. een samengestelde muziekgroep, stands en ontmoeting met elkaar. Deze dag heeft tevens een speciaal tintje, vanwege het 1e lustrum van de

Joke Verweerd
... werd geboren in 1954 te Krimpen aan den IJssel. Na de middelbare school volgde zij de opleiding Middelbare Sociale Arbeid omdat ze graag met mensen wilde werken en benieuwd was naar wat zij kon betekenen in de samenleving. Na haar huwelijk en de geboorte van haar zoon en haar dochter is het schrijven langzamerhand een grotere rol in haar leven gaan spelen.

Joke schrijft romans, verhalen en gedichten. Recentelijk verscheen het boek “Troostpleister” van haar hand. Dit boek schreef zij n.a.v. het verlies van haar man in 2017.
Joke was tot 2009 voorzitter van de protestants-christelijke auteursvereniging “Schrijvenderwijs”. Ook werkte Joke mee aan “De Taalfontein”, een taalmethode voor het basisonderwijs. Joke geeft veel lezingen over haar werk, bij bibliotheken, gemeente-avonden en vrouwenorganisaties en ze heeft regelmatig de leiding op koffieochtenden. Ook geeft zij graag gastcolleges op scholen.
Tweemaal heeft Joke de ND-BCB Publieksprijs voor het beste Christelijke boek in ontvangst mogen nemen. En driemaal werd zij uitgenodigd om het actieboek voor de Christelijke Boekenbranche te schrijven.

Mis deze bijzondere dag niet en meld je aan via de website www.vrouwendag-altena.nl
Vol=vol!

Voor achtergrondinformaite kan met eventueel ook bellen met onderstaand telefoonnummer.

Kosten: € 22,50 incl. koffie/thee en lunch.

V.E.G. De Konigshof
Burg.van der Schansstraat 50
Andel

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Team Vrouwendag Altena

Andel

0183 442105

www.vrouwendag-altena.nl
Deel dit bericht met je vrienden!