zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Verkoopdag

Verkoopdag

26 oktober 2019
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

UITWIJK - De verkoopdag van de kerk in Uitwijk in en om De Hoogt. De diaconale opbrengst van deze dag is voor jongerencentrum “de Pomp”in Almkerk.

Dit jaar organiseren wij ook weer een rommelmarkt. Voor € 10,- kunt u een plekje huren waar u uw gebruikte goederen kunt verkopen. De opbrengst is volledig voor uzelf. De verkoopdag is altijd een jaarlijks drukbezocht evenement, waardoor deze rommelmarkt een waardevolle toevoeging is. U kunt u aanmelden bij: Martin Vink: martinvink54@gmail.com.

De proeverij Wij bieden u kleine hapjes/drankjes uit de streek aan. Bevalt het u wat u proeft? Dan kunt u het kopen en er thuis van genieten.

Boeken- en kledingmarkt Net als voorgaande jaren is er weer een grote boekenmarkt. De boeken zijn gesorteerd, waardoor het zoeken naar een bepaald boek een stuk eenvoudiger is. Wij hebben ook dit jaar weer een grote voorraad dus voor ieder wat wils!

Daarnaast hebben we net als andere jaren weer een groentekraam, bloemenstal, drogist en koekkraam. Op het terras kunt u terecht bij de frietkraam, de loempia’s en de poffertjes.  Binnen kunt u genieten van een kop koffie of thee met gebak, cake of koek en rond de middag weer een kom heerlijke soep. Ook kunt u een gokje wagen bij het rad van avontuur. Aan de kinderen wordt ook gedacht, ze kunnen brieven trekken en deelnemen aan andere leuke activiteiten.

Allen hartelijk welkom om eens een kijkje te komen nemen !

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

De Hoogt | Protestante gemeente Uitwijk Waardhuizen

Uitwijk

0183-441692

info@dehoogt.nl www.de-hoogt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!