vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

World Clean Up Day

World Clean Up Day

21 september 2019
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

ALTENA - Op zaterdag 21 september 2019 gaat de hele wereld weer opruimen! Ook Oerlemans Plastics uit Genderen steekt de handen uit de mouwen: ‘Als producent van flexibele folies en verpakkingen willen wij bewerkstelligen dat de mentaliteit bij de mensen verandert. Plastic is een materiaal bij uitstek dat goed recyclebaar is en niet in de bermen thuishoort.’

Binnen de Oerlemans Packaging groep zullen diverse teams in hun regio een aantal uren zwerfvuil ruimen en in kaart brengen. De bedrijven van Oerlemans Packaging zitten in heel Nederland en alle bedrijven in Geldermalsen, Edam, Hillegom, Goor, Oosterwolde, Genderen en Giessen zijn vertegenwoordigd met deze actie. ‘Met zijn allen kunnen we zorgen voor een schoner milieu! Hieraan helpen we dan ook graag mee’, aldus Rob Verhagen, sustainability director Oerlemans Packaging.

In 2018 was World Cleanup Day een groot succes. 158 landen deden mee en samen met miljoenen mensen werd voorkomen dat veel plastic afval (via de rivieren) de plasticsoep in zee bereikte.

Ook het personeel van Oerlemans Packaging was vorig jaar goed vertegenwoordigd. Net als diverse teams uit de gemeente Altena. Regionaal was de actie eveneens een succes door de vele handen die licht werk maakten.

Info

Organisator:

Adres:

Oerlemans Packaging

Altena

Deel dit bericht met je vrienden!