vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Kunst in de Kruisstraat

Kunst in de Kruisstraat

21 september 2019


WERKENDAM - De Kruisstraat ademt kunst tijdens de Biesboschdag.

Tijdens de Biesboschdag op zaterdag 21 september wordt het publiek verrast en getrakteerd met een straat vol prachtige hedendaagse kunst.

In de Kruisstraat zijn de kunstenaars live aan het schilderen en presenteren ze een deel van hun oeuvre op straat. Het publiek kan wandelend tussen de schildersezels door kennismaken met al het talent dat Werkendam en omgeving rijk is en kennis maken met de kunstenaars en hun werk.

Het werk van Levien Verschage is te bewonderen in zijn eigen atelier in de Kruisstraat nummer 22. Daarnaast is er van alle deelnemende kunstenaars werk te zien in Galerie Martin Copier,  Kruisstraat 24. Tijdens de Biesboschdag presenteert Marijn van Teylingen haar lichtobjecten in de galerie.

'Wij willen iedereen uitnodigen om een bezoek te brengen aan de Kruisstraat. Alle kunstwerken zijn te koop, maar u kunt uw favoriete kunstenaar ook opdracht geven om geheel  op uw wensen afgestemd een kunstwerk te laten maken. Een aantal van de kunstenaars geeft ook schilderlessen en workshops. Misschien raakt u geïnspireerd. U kunt zich dan gelijk bij één van hen aanmelden voor het nieuwe schilderseizoen.' 

(Boven werk van Adrie Hogenhorst, onder werk van Jeanne Smits - Foto's Martin Copier)

Info

Organisator:

Adres:

Galerie Martin Copier

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!