dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Opening nieuwe zaal JC De Pomp

Opening nieuwe zaal JC De Pomp

06 september 2019
Van vrijdag 06 september 2019 tot en met zaterdag 07 september 2019
Van 20:00 uur tot en met 23:00 uur

ALMKERK - Op vrijdag 6 en zaterdag 7 september is de officiële opening van de nieuwe zaal van Jongerencentrum De Pomp in Almkerk. Na maanden timmeren, zagen, schilderen en inrichten door vele vrijwilligers is het eindelijk zover en kan deze nieuwe ruimte met een oppervlakte van bij 100m2 in gebruik worden genomen. Er is een nieuw terras aangelegd en ook is de buitenruimte opgeknapt.

De extra ruimte die het jongerencentrum krijgt, is geen overbodige luxe. Sinds de verhuizing in 2013 is het bezoekersaantal van De Pomp flink gestegen. Wekelijks bezoeken vele jongeren uit de wijde omgeving het gebouw aan de Sportlaan in Almkerk. Met deze nieuwe zaal ontstaan er tal van nieuwe mogelijkheden en is er natuurlijk veel meer ruimte voor de jeugd uit de regio.

Vrijdagavond om 20:00 uur zal de officiële openingshandeling worden verricht door Bram Reebergen, directeur van Youth for Christ Nederland. Iedereen, jong en oud is uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Aansluitend is er voor alle aanwezigen een gezellige borrel.

Op zaterdag is er speciaal voor alle jongeren een spectaculair openingsprogramma. We verzamelen om 18.00 uur op een geheime locatie die binnenkort via Instagram en Facebook bekend zal worden gemaakt. Ook als je niet eerder in De Pomp bent geweest ben je van harte welkom!

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn wij geopend en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

JC De Pomp

Almkerk

0183-442012

contact@depomp.com www.depomp.com
Deel dit bericht met je vrienden!