vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Buitenconcert Kunst Na Strijd

Buitenconcert Kunst Na Strijd

16 juli 2019
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM -  Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd kijkt opnieuw terug op een geslaagd muzikaal jaar en kan voldaan de zomervakantie in. Om het publiek nog een keer te laten genieten van leuke, vrolijke en lichte muziek zal er een concert zijn op dinsdagavond 16 juli in Woudrichem. Bij mooi weer speelt KNS in de Postweide/ kruising Kastanjelaan, bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar ’t Rondeel. Om 19.00 uur start het Opleidingsorkest onder leiding van Olaf Baeke. Zij spelen enkele vlotte werkjes voor jeugdorkest. Daarna is het de beurt aan het Harmonieorkest. Er wacht u een gevarieerd en vlot programma. Uiteraard zullen er bekende klanken zijn van popmuziek en Hollandse liedjes, maar ook een Spaanse Paso Doble staat geprogrammeerd.

Iedereen is van harte welkom in de Postweide! Toegang is uiteraard gratis.

Terugblik
KNS kijkt terug op een mooi seizoen. Er werden verschillende concerten gegeven, zoals bijvoorbeeld het voorjaarsconcert in samenwerking met Popkoor HUGO. Ook startte KNS een blazersklas speciaal voor klarinetten. Het enthousiasme van volwassenen uit de regio was zo groot, dat er zelfs een wachtlijst werd ingesteld. Volgend seizoen zal hier dus zeker een vervolg op komen!

Vooruitkijkend
KNS kijkt ook alvast vooruit naar het komende seizoen, waarin weer mooie optredens op de rol staan. De aandacht gaat vooral uit naar 2020, het jaar waarin Kunst Na Strijd 100 jaar bestaat. Dit jubileumjaar zal groots gevierd worden, te beginnen met een Galaconcert op vrijdagavond 3 januari (exact 100 jaar na de oprichting). Noteert u deze datum alvast in de agenda!

KNS kijkt er naar uit om u te begroeten tijdens één van hun activiteiten het komend seizoen, en natuurlijk tijdens de afsluiting van dit seizoen op 16 juli!

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Kunst Na Strijd

Woudrichem

info@kunstnastrijd.nl www.kunstnastrijd.nl
Deel dit bericht met je vrienden!