vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Nacht Zonder Dak 2019

Nacht Zonder Dak 2019

05 juli 2019
Van vrijdag 05 juli 2019 tot en met zaterdag 06 juli 2019
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - NZD te Almkerk. Van 5 op 6 juli gaan we een nacht in een krotje slapen voor het goede doel...

Opbrengst

Nacht Zonder Dak is een actie van Tear waarbij je met je jeugdgroep één nacht doorbrengt in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. Een uniek evenement waarbij bewustwording, samen plezier maken en iets doen voor anderen hand in hand gaan. De opbrengst van de actie gaat naar straatjongerenprojecten van Tear.

Het belooft een leuke, gezellige en onvergetelijke nacht te worden.

Op vrijdagavond kunnen geïnteresseerden het bouwterrein bezoeken, ook zijn er diverse activiteiten.

Bart Schutte (06-49438759), initiatiefnemer van de Nacht Zonder Dak Almkerk.

Tot dan!

Het NZD Almkerk team.

Tear

Nacht Zonder Dak is een actie van Tear waarbij jongeren één nacht in een zelfgemaakt krotje slapen voor het goede doel. Van het geld dat wordt opgehaald tijdens de avond en dat de deelnemers al heeft opgehaald door middel van sponsoring worden kinderen geholpen die altijd in een krotje moeten slapen.

Tear helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. We bieden wereldwijd hulp via lokale organisaties en kerken. Recht doen is voor ons een opdracht van God. We helpen waar we kunnen en moedigen mensen aan om de wereld mooier te maken.
Wat doen wij

Tear helpt kerken om samen met hun dorp of wijk initiatieven te ontplooien tegen armoede en hulp te verlenen bij rampen en conflicten. Dat doen we via onze partnerorganisaties, die met hun deskundigheid deze kerken toerusten, adviseren en ondersteunen.
Tear richt zich op de allerarmsten, zonder onderscheid te maken naar etnische afkomst, religie, geslacht of politieke overtuiging.
In Nederland dagen wij mensen uit om na te denken over hun levensstijl en de gevolgen daarvan voor de armen. Dat doen we met behulp van campagnes en actiemodellen. En wij  verbinden kerken in Nederland met kerken overzee om een wederzijds proces van leren en bemoedigen te stimuleren.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Nacht zonder dak

Almkerk

www.nachtzondërdak.nl
Deel dit bericht met je vrienden!