vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Op reis met God!

Op reis met God!

23 juni 2019
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

WERKENDAM - Op reis met God! Ik ga op reis en ik neem mee… Langzaam kruipt de zomervakantie dichterbij. En dat betekent dathet einde van het kerkelijke seizoen nadert. We hebben met elkaar weer een hoop mooi werk verzet,en daar mogen we dankbaar voor zijn! Tijdens de zomer zullen velen van ons er lekker even tussenuit gaan. Misschien zelfs op reis. En als we op reis gaan, mogen we dat doen met God.Op reis met God. Dit is het thema van de slotdienst van dit jaar.

Op zondag 23 juni, om 10.00uur, willen we tijdens deze dien st het seizoen met elkaar afsluiten (en de vakantie alvast inluiden?). Niet alleen wij, maar ook Abraham ging op reis. Met God. En dat was best spannend. Want hoelang duurt zo’n reis? En wat neem je allemaal mee? Niets vergeten?! Dominee Vis zal ons erover vertellen.

De dienst wordt muzikaal begeleid door organist Bert Kruis en de Activo-Band o.l.v. Arie Verheij.

Na deze vreugdevolle gezinsdienst bent u onderin de kerk welkom voor koffie/thee/fris met watlekkers, waarna we in tweetallen een Emmaüswandeling zullen maken langs de Merwede (duur /-25 minuten).

Na de wandeling zullen we afsluiten met een eenvoudige lunch. We zouden hethartstikke leuk vinden als jullie allemaal deelnemen!

Kom jij, komt u ook?

Van harte welkom!

Gedmepte haven 1
Werkendam

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Maranathakerk

Maranathakerk

0183-501670

kerk@maranatha-werkendam.nl www.maranatha-werkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!