donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

 Laureatenconcert Jacoba Cultuurhuis

Laureatenconcert Jacoba Cultuurhuis

15 juni 2019
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WOUDRICHEM - Concert in het Jacoba Cultuurhuis met als titel 'Het beste van het beste'. De drie beste (internationale) masterstudenten van het Tilburgs conservatorium 2019, te weten Jeanine Melis (viool), Mickael Luis Rodrigues (gitaris/componist) en Nuno Silva (saxofonist) komen spelen.

Elk jaar selecteert het Tilburgs conservatorium de beste masterstudenten uit de eindexamens. Deze laureaten krijgen een aantal concerten aangeboden en komen dit keer ook in Woudrichem. Zij komen nu ook naar Woudrichem. De laureaten zullen in samenwerking met een aantal mede-studenten een divers programma laten horen met o.a. werk van Bach, Villa Lobos en Keuris.

Mini-expositie
Naast het concert zal er in samenwerking met de Woudrichemse kunstgalerie Des Amis weer een mini-expositie worden ingericht. Ditmaal rondom de Duitse schilder Peter Kuckei. Zijn ‘lyrisch abstracte werken’ worden door de kijker ervaren als een landschap. Niet een landschap in de letterlijke zin van het woord maar als een landschap van het innerlijk. Een reflectie van de emotie, de stemming van de schilder.

U kunt deze avond dus genieten van 3 mini-concerten in één concert en een kleine tentoonstelling van werken van Peter Kuckei.

Kaarten kosten 15 euro, incl. koffie/thee in de pauze en een hapje en een drankje na het concert.

Voor meer informatie over het programma en de musici kunt u kijken op de website.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Het Jacoba Cultuurhuis

Woudrichem

info@jacobacultuurhuis.nl www.jacobacultuurhuis.nl
Deel dit bericht met je vrienden!