zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Feestweek Wilhelmina '26

Feestweek Wilhelmina '26

28 mei 2019
Van dinsdag 28 mei 2019 tot en met zaterdag 01 juni 2019
Van 18:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG – Met een darttoernooi, diverse muziekavonden en een bloemenmarkt organiseert Wilhelmina'26, de Aalburgse voetbalvereniging, voor ieder wat wils. Al een kleine 35 jaar weet jong en oud sportpark de Ebbe te vinden, voor een middag of een avondje plezier. Deze editie vindt plaats van dinsdag 28 mei tot en met zaterdag 1 juni.

Tijdens de eerste avond kan men vanaf 16 jaar meedoen met de AVB Auto’s Darts Trophy. De hoofdprijs van 250 euro moet het nodige volk naar de tent trekken. De Hollandse avond erna is volledig uitverkocht, jeugdige bezoekers kunnen ook ’s middags al terecht. Er staat dan om 16.00 uur een spectaculaire freestyle voetbalshow op het programma.

Donderdag (Hemelvaartsdag) wordt vervolgd met het traditionele Van Der Pol Verhuur Veteranentoernooi. Enkele uren later in de avond, treden tijdens De Dolle Donderdag diverse artiesten op. Regionale toppers zoals Zanger Kafke en Feestduo Kaaigezellig komen de gezelligheid op peil houden.

De een-na-laatste dag wordt gevuld met het LiBo Flowers Bedrijventoernooi en ’s avonds staat het spectaculaire Cirque Du Rave op het programma. Een knotsgekke muzikale circusshow met o.a. The Darkraver achter de draaitafel.

De afsluiter
Op de slotdag beginnen ‘de Kanaries’ met een bloemenmarkt (9.00 uur), een schitterend aanbod tegen kelderprijzen. Als afsluiter gaat Wijk en Aalburg Back to the 90’s met een adembenemende live band met top-muzikanten.

Tot slot benadrukt Wilhelmina’26 dat er streng rekening wordt gehouden met  eventuele geluidsoverlast. ‘’We meten constant of we binnen de decibel-norm blijven’’, aldus de organisatie.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

VV Wilhelmina'26

Wijk en Aalburg

info@wilhelmina26.nl www.feestweekwilhelmina26.nl
Deel dit bericht met je vrienden!