donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

MAAS! draait door

MAAS! draait door

09 mei 2019
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRIHEM - MAAS! draait door. Kom langs en maak het mee!

Donderdag 9 mei om 20.00 uur is er weer een MAAS! bijeenkomst in de Teerkamer in de vesting van Woudrichem.

Misschien bent u vaste bezoeker van MAAS!, misschien heeft u geen idee wat het is. MAAS! is De Wereld Draait Door op postzegelformaat. Een programma vol actuele interviews, live muziek en een boel gezelligheid, met als rode draad de vesting van Woudrichem. MAAS! is een avond van, voor en door iedereen die een hart heeft voor de vesting Woudrichem.

De presentatie is in handen van Monique van de Ven en Bart Verkade.

Waar gaat het deze keer over? Over laadpalen en een vesting die klinkt als een klok. Ook zal de nieuwe wethouder Matthijs van Oosten langskomen. Verder gaat het over bekeuringen die baasjes krijgen als ze hun hond laten loslopen op ’t Gors. En over de vraag of de eigen Notre Dame van de vesting wel voorbereid is op het ergste. Dan is er nog nieuws over het hotel. En zal het gaan over friet of niet, zeearenden, het Jacobajaar, pianospel voor groot en grut, kortom, over het wel en wee.

Heel graag tot ziens bij MAAS!

De Teerkamer (Vissersdijk 35) is open vanaf 19.30 uur, en de toegang is gratis.

Aandacht voor de Vesting
MAAS! probeert op een originele wijze aandacht te krijgen voor de specifieke positie van de vesting Woudrichem binnen de plattelandssetting. Het doel is vooral de bewoners actief bij de toekomst van de vesting te betrekken. MAAS! doet dit door twee maal per jaar een live praatprogramma te organiseren. De eerste editie van “MAAS!” vond plaats in november 2005 en kan achteraf gezien worden als het startschot voor de viering van 650 jaar stadsrechten Woudrichem. Als bewonersplatform zoekt “MAAS!” samenwerking met de gemeente, de ondernemersvereniging, woningcorporaties en al die anderen die zich inzetten voor de toekomst van Woudrichem en haar bewoners. Inmiddels is de doelgroep van “MAAS!” verbreed naar iedereen die zich betrokken voelt bij het wel en wee van vesting Woudrichem

Info

Organisator:

Adres:

Bewonersplatform MAAS!

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!