vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Vrijheid-express bij Biesbosch MuseumEiland

Vrijheid-express bij Biesbosch MuseumEiland

18 april 2019
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

Werkendam - De Vrijheid-express komt tijdens de Maand van de vrijheid naar alle Nederlandse provincies. De express bezoekt scholen, buurthuizen, stads- en dorpspleinen en brengt en verzamelt bijzondere verhalen over de bevrijding van de eigen regio en over oorlog en vrede. In de Vrijheid-express maakt de bezoeker kennis met de betekenis van vrijheid en onvrijheid toen en nu.

Iedereen is welkom in de Vrijheid-express, in het bijzonder mensen die niet zo snel naar een museum of theater toe zullen gaan, en mensen met een eigen oorlogsverhaal. De Vrijheid-express brengt vrijheid dichtbij.

De Vrijheid-express biedt een podium aan verhalen over oorlog en vrijheid. Door de inzet van lokale partners, comités en festivals wordt per provincie een programma op maat samengesteld.
Persoonlijke ontmoetingen, intieme voorstellingen en unieke optredens maken onderdeel uit van de programmering in en rond de Vrijheid-express. In de bussen kan iedereen meedenken over de betekenis van vrijheid, en een persoonlijke boodschap achterlaten. Zo geven we samen vrijheid door.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!