donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen

Ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen

10 april 2019
Van 09:15 uur tot en met 00:00 uur

RIJSWIJK - De interkerkelijke organisatie van vrouwen uit het Land van Heusden en Altena organiseert op woensdagochtend 10 april weer een ontmoetingsbijeenkomst voor vrouwen.

Als gast is Jacques Brunt in ons midden. Hij spreekt over het thema: “Er is meer”: veel vrouwen zijn tot geloof gekomen en komen daarna in een fase terecht waarin alles hetzelfde blijft. Ze groeien geestelijk niet verder en blijven in de kinderschoenen staan. Dat is jammer. De Bijbel leert namelijk dat als je tot geloof bent gekomen, je mag doorgroeien naar de geestelijke volwassenheid zodat je hoe langer hoe meer op de Here Jezus gaat lijken (Rom. 8:29). Vervolgens word je bruikbaar voor de Heer. Een gezonde Bijbelse volgorde is dan ook dat je van een jong gelovige verandert naar een discipel en je vervolgens toegerust wordt om een werker voor de Heer te zijn. Dichtbij of ver weg, in het kleine of in het grote. Deze ochtend zal je stimuleren om je uit te strekken naar meer wat de Bijbel ook wel noemt ‘geestelijke groei’ .

De ochtend wordt gehouden in de gereformeerde kerk in Rijswijk, Rijswijksesteeg 7.

Vanaf 9.00 uur staat de koffie/thee klaar en om 9.15 uur beginnen we met het programma. Toegang is gratis, er wordt een collecte gehouden voor de onkosten. Er zijn diverse stands aanwezig. De ochtend is rond 11.30 uur afgelopen.

Kinderoppas is aanwezig.
Dus neem gezellig je buurvrouw, vriendin, moeder of dochter mee en kom op 10 april voor een mooie ochtend naar Rijswijk. We zien je graag !

Info

Organisator:

Adres:

Gereformeerde kerk

Rijswijk

Deel dit bericht met je vrienden!