vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Film ‘Superjuffie’ bij St. Paraplu

Film ‘Superjuffie’ bij St. Paraplu

03 april 2019
Van 14:00 uur tot en met 15:30 uur

WIJK EN AALBURG - Op woensdag 3 april 2019 organiseert stichting Paraplu weer een kinderfilmmiddag. Ook deze keer is er een actuele film te zien in BuBeClu  te Wijk en Aalburg. De vrijwilligers van de Paraplu draaien vanaf 14.00 uur de film ‘Superjuffie’ op groot beeldscherm voor kids vanaf 6 tot ongeveer 14 jaar. De film is Nederlands gesproken, dus ook voor de kleinere kids goed te volgen.

"Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.

In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

Wil je weten hoe dit leuke, spannende verhaal afloopt, kom dan a.s. woensdag naar BuBeClu. De entree bedraagt € 2,- maar ben je lid van Stichting Paraplu Aalburg, dan betaal je slechts € 1,-. BuBeClu is te vinden aan Nijverheidsstraat 2 in Wijk en Aalburg. De film is om ongeveer 15.45 uur afgelopen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting Paraplu Aalburg

Wijk en Aalburg

(0416) 352809

parapluaalburg@gmail.com www.facebook.com/StichtingParapluAalburg
Deel dit bericht met je vrienden!