woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

NDP: dichters en muziek

NDP: dichters en muziek

02 april 2019
Van 19:45 uur tot en met 21:30 uur

WERKENDAM - Dichters en muziek in Werkendam (Altena).

Op dinsdag 2 april is er weer een dichterspodium. Van 19.45 uur tot ca. 21.30 uur bent u van harte welkom in Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Dichter van de maand
Johan Meesters uit Zeeuws-Vlaanderen streeft ernaar gedichten te schrijven die van buiten toegankelijk en licht ogen, met prettig rijm, maar die voor de goede lezer/luisteraar een diepere laag hebben. Daarbij blijft het belangrijk dat de gedichten iets te bieden hebben voor een breed publiek. Voor Johan Meesters is poëzie niet een elitaire aangelegenheid.

Muziek
Ukuleleduo ‘The D’ukes’ uit Den Bosch bestaat uit André Hendriks en Thako van den Heuvel. Zij spelen sinds 2011 als duo voor publiek en brengen muziek uit de begintijd van de ukulele maar ook moderne nummers behoren tot hun repertoire. Ze spelen twee keer een kwartier tijdens het podium. 

Open podium
Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl of www.nederlandsdichterspodium.nl .

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam | Vrouwenhemel

0183 – 50 12 74

info@marcelvaandrager.nl www.nederlandsdichterspodium.nl
Deel dit bericht met je vrienden!