vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Avond met deltaplan biodiversiteit op Fort Giessen

Avond met deltaplan biodiversiteit op Fort Giessen

28 maart 2019
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

GIESSEN - Deltaplan biodiversiteit voor doeners. Op 28 maart is er een bijzondere avond op Fort Giessen over het deltaplan voor de biodiversiteit.

‘We blijven niet hangen in klaagzangen maar laten onze eigen DOENERS aan het woord. Allerlei mensen die met of zonder subsidies hebben besloten om te investeren in een rijkere natuur. Enkele van hen komen aan het woord in korte presentaties. Er zullen nog veel meer doeners aanwezig zijn. Ook mensen die geïnspireerd en geholpen willen worden.’

De avond is voor boeren, buitenlui en politici.

De doeners gaan voor meer insecten, een beter bodemleven en daardoor minder bestrijdingsmiddelen, meer vogels en meer vissen en zoogdieren. En een mooier landschap. Goof van Vliet praat de avond aan elkaar.

De doeners zijn: Meeuwis Millenaar,  Emiel Versluis, Roel Wigman, Jan van Haaften en Kim Renders uit Sleeuwijk en Jaap van Diggelen.

Niet in de vorm van een presentatie maar ook belangrijke doeners zijn de Campus in Almkerk met pixelfarming (robots doen het werk op het land), Landgoed Kraaiveld met allerlei nieuwe ontwikkelingen in natuurinclusieve land- en tuinbouw, Brabants Landschap met het voor insecten nu al succesvolle internationale patrijzenproject, Altenabier met het aanleggen van hopvelden bij de kernen van Altena.

De doeners van deze organisaties zullen zeker ook aanwezig zijn en informatie kunnen geven.

Fort Giessen is open om 19.30 uur, start om 8 uur, tussendoor een pauze, 10 uur klaar en tijd om na te praten.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Altenatuur

Giessen | Fort Giessen

altenatuur@gmail.com www.altenatuur.nl
Deel dit bericht met je vrienden!