donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

The Psalm Project

The Psalm Project

22 maart 2019
Van 20:00 uur tot en met 21:30 uur

WOUDRICHEM - The Psalm Project op 22-3 in Woudrichem is uitverkocht. 'Er zijn géén kaarten meer te bestellen voor het concert in Woudrichem'. Wie toch wil gaan, kijkt op www.zingenindekerk.nl voor andere locaties.

The Psalm Project in de NH-kerk in Woudrichem op 22 maart.

Al eeuwenlang worden Psalmen gezongen. Liederen van de wereldwijde kerk. The Psalm Project bewerkt de bij velen bekende melodieën van het Geneefs Psalter tot hedendaagse composities. Daardoor wil The Psalm Project de Psalmen ook voor de toekomstige generaties levend houden en recht doen aan de vaak prachtige en bekende melodieën van het Geneefs Psalter.

In 2009 bracht The Psalm Project haar eerste CD Psalmen 2e druk uit. Een succes, want de composities worden inmiddels door heel Nederland maar ook daarbuiten gezongen. Na deze CD kwam er al snel een tweede album. Psalmen Unplugged werd in samenwerking met de Evangelische Omroep geproduceerd en ook dit album bevat arrangementen op de bekende melodieën, maar dan net in een ander jasje. Eind 2012 komt het derde Nederlandstalige album uit. ‘Ik roep tot U’ bevat elf nieuwe arrangementen waaronder Psalm 68, Psalm 75 en Psalm 136. Ook in het Engels en Duits worden een aantal albums geproduceerd: Psalms Unplugged, I Cry to You, Von allen seiten umgibst Du mich en Wer unter dem Schutz des Hochsten wohnt. In het najaar van 2015 wordt het vierde Nederlandstalige album ‘Witter dan Sneeuw’ gepresenteerd. De cd bevat naast materiaal uit het Geneefs Psalter ook een aantal eigen composities en een tweetal covers waaronder het bekende Loof de Heer mijn ziel uit Taizé.

The Psalm Project bestaat uit: Suzanne van der Velde, Ariën Vink, Miranda de Vlieger, Arend Jansen, (Jay-P Beijersbergen tot 2017), Luca Genta, Magdalena Karas, Wilkin de vlieger en Eelco Vos.

Kaarten via onderstaande website á 2,95 euro.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

The Psalm Project

Woudrichem

www.zingenindekerk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!