dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Studie naar Bijbelse kaders rondom seksualiteit

Studie naar Bijbelse kaders rondom seksualiteit

20 maart 2019
Van 20:00 uur tot en met 21:00 uur

ALMKERK - Bijbelse kaders rondom seksualiteit. Op woensdag 20 maart start er een serie avonden in Jongerencentrum De Pomp in Almkerk rond het brede thema van de seksualiteit. Er worden geen antwoorden gegeven op alle vragen, maar er worden wel Bijbelse kaders aangereikt waarbinnen we zoeken naar de antwoorden rond vraagstukken over bijvoorbeeld homoseksualiteit. Ook vragen over Genderidentiteit en zaken als de Nashville-verklaring komen gedurende de avonden aan bod. Het worden minimaal 4 opeenvolgende korte woensdagavonden, maar het kunnen er 6 worden. De studies worden geleid door Johan van den Heuvel uit Andel.

De inloop is vanaf 19.45 uur en de studies duren van 20.00 tot 21.00 uur. Daarna is er gelegenheid voor enkele vragen. Bewust worden deze avonden kort gehouden zodat met name scholieren op tijd weer thuis kunnen zijn.

Hoewel de insteek voor jongeren is, zijn ook ouders en anderen van harte welkom. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld. Dat kan via het contactformulier op de site www.depomp.com

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

JC De Pomp

Almkerk

0183-442012

contact@depomp.com www.depomp.com
Deel dit bericht met je vrienden!