vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

AltenaTafel over lokale omroep Altena

AltenaTafel over lokale omroep Altena

19 maart 2019
Van 21:15 uur tot en met 21:45 uur

ALMKERK / ALTENA  - Op 19 maart zijn er weer AltenaTafels. Aan de bestuurlijke tafel 'Smaak' staat onder meer het proces rond de toekomst van de lokale omroep voor Altena op de agenda.

Het onderwerp komt aan de orde van 21.15 tot 21.45 uur.
Belangstellenden zijn welkom op de publieke tribune. Er kan niet worden ingesproken op dit onderwerp.

Het presidium van de gemeenteraad agendeert een en ander naar aanleiding van de raadsinformatiebrief van het college van burgemeester en wethouders over dit onderwerp. Enkele fracties willen het college spreken over de gang van zaken, omdat de nu voorliggende aanpak afwijkt van wat vorig jaar door de toen zittende colleges aan de Fusieraad Altena is voorgelegd.

Het gaat op 19 maart niet om een inhoudelijke, maar om een procedurele behandeling. Om die reden is er ook geen spreekrecht op dit onderwerp. De inhoudelijke behandeling staat wel op stapel.

De stukken voor deze bijeenkomst zijn te vinden op http://altena.raadsinformatie.nl.

Altenatafels
Aan de Altenatafels bereidt de raad onderwerpen voor die later aan bod komen tijdens een raadsvergadering. Raadsleden krijgen een presentatie en/of gaan in gesprek over verschillende zaken. De tafels zijn verdeeld naar onderwerpen in het sociaal, ruimtelijk en bestuurlijk
domein.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Altena

Altena

0183 51 61 00

Info@gemeentealtena.nl www.gemeentealtena.nl
Deel dit bericht met je vrienden!