vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Dichters en muziek in nationale Poëzieweek

Dichters en muziek in nationale Poëzieweek

05 februari 2019
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

Werkendam - Dichters en muziek tijdens nationale Poëzieweek in Werkendam (Altena)

Op dinsdag 5 februari tijdens de Nationale Poëzieweek (31 januari tot 7 februari) gaat het dichterspodium weer van start na een korte winterstop. Van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur bent u van harte welkom in de Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Dichter van de maand
Ruben Kemperman uit Helmond schrijft zowel oneliners als langere toegankelijke gedichten. Hij heeft een eigen stijl ontwikkeld en zoekt steeds naar nieuwe manieren om zich in zijn gedichten te uiten. Tijdens het dichtersdiner in 2018 was hij een van de optredende dichters.

Muziek
Op veler verzoek hebben we Skylark bereid gevonden om weer te komen spelen. Dit trio (met viool, zang en gitaar) zal twee keer optreden.

Open podium
Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam | Vrouwenhemel

0183 – 50 12 74

info@marcelvaandrager.nl www.nederlandsdichterspodium.nl
Deel dit bericht met je vrienden!