vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Bandavond dorpshuis

Bandavond dorpshuis

19 januari 2019
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

DRONGELEN -  Bandavond met 100% Katoen in dorpshuis Drongelen

Je kan er eigenlijk niet meer om heen, de bandavonden in dorpshuis De Oude School in Drongelen.  Het kleine dorp in de nieuwe gemeente Altena organiseert al enkele jaren regelmatig een bandavond. Tijdens een bandavond treden normaal gesproken twee bands op. Een ideale gelegenheid dus voor de bands om ervaring op te doen met het spelen voor publiek. Want waar vindt je nog zo’n plek?
Vorig jaar werd er een speciale bandavond georganiseerd. En omdat er zoveel leuke reacties waren (van zowel het publiek als van de band) na afloop van de avond, is de band weer uitgenodigd om het dorpshuis weer op z’n kop te zetten. En dus komt 100% Katoen weer! En dit zal gaan gebeuren op zaterdagavond 19 Januari. De band 100% Katoen is niet alleen bekend in Waalwijk en omgeving, maar ook ver daar buiten. De vrijwilligers van dorpshuis De Oude School zijn er dan ook trots op dat 100% Katoen weer in Drongelen komt spelen.  

Een optreden van deze band is een garantie voor een topavond. Voor degene die 100% Katoen vorig jaar hebben gemist, hierbij zomaar wat namen van wat zij spelen Pink Floyd, U2, Golden Earring, De Dijk, Kim Wilde, The Rolling Stones, The Scene, Status Quo, Rage against the machine en Metallica.
Houd je dus van een gezellig avondje uit met live-muziek dan moet je dus in Drongelen zijn.

Een entreekaartje voor deze bandavond bedraagt € 5.00. De kaarten hoeven niet perse aan de deur gekocht worden, want de kaartverkoop is onlangs van start gegaan. Wil je alvast in het bezit komen van kaarten, stuur dan een email naar bandavond@dorpshuisdrongelen.nl

Dus onthoud deze datum goed en vertel alvast maar door aan vrienden, collega’s, kennissen en familie: Zaterdagavond 19 Januari in dorpshuis De Oude School in Drongelen!

De deuren worden om 8 uur ’s avonds open gegooid en samen met 100% Katoen gaan we met z’n allen heel de avond volle bak gassuh!!!

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!