donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Start Amigos Jeugdsoos

Start Amigos Jeugdsoos

12 januari 2019
Van 20:00 uur tot en met 23:00 uur

GIESSEN/RIJSWIJK - Op zaterdag 12 januari opent Jeugdsoos Amigos, de nieuwe uitgaansgelegenheid voor jongeren van 11 t/m 15 jaar, de deuren in Giessen/Rijswijk.

Jeugdsoos Amigo’s! Gedreven door 2 enthousiaste dj's zal sportcafé de Jager iedere maand worden omgedoopt tot uitgaansgelegenheid voor de jeugd in Altena. Een nieuwe ontmoetingsplaats waar op doldwaze wijze het duo officieel zal aftrappen in dé nieuwe jeugdsoos in de regio. Aan het enthousiasme zal het niet liggen, 'het is tijd om het gewoon te doen, de jeugd wil graag een eigen plek om samen te komen', zo laten de amigo’s weten. De jeugdsoos is eens per maand geopend van 20.00 tot 23.00 uur.

'De entree bedraagt slechts 2 euro, consumpties zijn 0,50 cent, het moet voor iedereen aantrekkelijk zijn. Op de eerste avond zijn een 2-tal artiesten uitgenodigd om er echt een spektakel van te maken wat smaakt naar meer. Spannend ook, het is altijd afwachten of een dergelijk initiatief aan zal slaan.'

Het project wordt volledig gedragen door vrijwilligers en gesteund door de jongerenwerker en Stichting Trema Welzijn. Jeugdsoos Amigos is te volgen op Facebook en Instagram.

Agenda
Locatie: De Jager
Adres: Parallelweg 35, Giessen

Info

Organisator:

Adres:

De Jager

Giessen

Deel dit bericht met je vrienden!