zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Nieuwjaarsconcert: Elementa luidt nieuwe Altena in

Nieuwjaarsconcert: Elementa luidt nieuwe Altena in

05 januari 2019
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

HANK - JA! Jeugdfanfare Altena is een groep enthousiaste jongelui (en een enkele wat oudere, die nog altijd jong van hart is) die graag met elkaar muziek maakt.

JA! is een projectorkest onder de paraplu van Stichting Jeugd en Muziek Altena; een initiatief van dirigent Ron van Vuuren. Het doel van deze Stichting is het organiseren en faciliteren van muziekprojecten in brede zin en om jonge, talentvolle musici verder te enthousiasmeren voor het spelen van HaFaBra-muziek. Begin jaren ’90 was Ron zelf muzikant bij het Zuid Nederlands Jeugdfanfare Orkest. Hij had daar zulke mooie herinneringen aan dat hij al jaren met het idee rondliep om iets soortgelijks te doen. In de zomer van 2016 kreeg dit idee handen-en-voeten en was JA! als het eerste project van de Stichting een feit!

Een nieuwe uitdaging is Project V: JA! mag de wereldpremière uitvoeren van de compositieopdracht die aan Leon Vliex is gegeven ter gelegenheid van Altena Bruist! In deze compositie gaat Leon kenmerken van de huidige drie gemeentes muzikaal verwerken waarna deze samenvloeien en de nieuwe gemeente Altena gaat voorstellen.

JA! begroet en ontmoet u graag op deze première op zaterdag 5 januari 2019.

LOCATIE EN TIJD
't Uivernest in Hank

Aanvang: 19.00 uur

AANMELDEN
Wilt u bij deze uitvoering aanwezig zijn? Dat kan! Vul daarvoor het aanmeldformulier in.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jeugdfanfare Atena

Hank

www.jeugdfanfarealtena.nl.
Deel dit bericht met je vrienden!