vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Installatie gemeenteraad Altena

Installatie gemeenteraad Altena

02 januari 2019
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

ALTENA/ALMKERK - Woensdag 2 januari wordt in de nieuwste gemeente van de provincie Noord-Brabant de eerste gemeenteraad van Altena geïnstalleerd

De installatie vindt plaats in het nieuwe gemeentehuis aan de Sportlaan 170 in Almkerk. Aansluitend aan deze installatie is er gelegenheid om de nieuwe raadsleden te feliciteren en ook de waarnemend burgemeester Marcel Fränzel te ontmoeten. U bent daarbij van harte welkom.

Programma 
19.00 uur - 20.30 uur Raadsvergadering
20.30 uur - Toespraak waarnemend burgemeester Marcel Fränzel
20.45 uur - Receptie

Deze woensdag is het de eerste dag dat het gemeentehuis in gebruik genomen wordt en ontvangen dan meteen een groot gezelschap. Daarom vragen we u op voorhand om wat begrip mocht een en ander wat minder soepel lopen dan u van ons gewend bent. We vragen u ook nadrukkelijk om de instructies van de parkeerregelaars op te volgen. Benoeming en felicitatie nieuwe wethouders later in januari.

Naar verwachting wordt in de loop van januari het nieuwe college van burgemeester en wethouders in een raadsvergadering geïnstalleerd. Aansluitend aan deze vergadering bent u ook welkom om het nieuwe college de hand te schudden.

Donderdag 3 januari zijn wij u weer graag van dienst. Op donderdag zijn wij geopend van 08.30 uur tot 20.00 uur

Open huis voor de zomer
Bent u benieuwd hoe het nieuwe gemeentehuis er van binnen uitziet? Voor de zomer organiseren wij een open huis en leiden wij u graag rond in het gebouw en vertellen wij u meer over het reilen en zeilen van de gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en de ambtelijke organisatie.

(Foto Woudrichem.Net)

Info

Organisator:

Adres:

Gemeente Altena

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!