donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Kerstfair Den Dijk

Kerstfair Den Dijk

22 december 2018


WIJK EN AALBURG - Zaterdag 22 december staat Proeflokaal den Dijk in Wijk en Aalburg in het teken van Kerst.

Het parkeerterrein achter het proeflokaal wordt omgetoverd tot een kleine kerstfair met verschillende kramen waar u heerlijk kunt rondsnuffelen en sfeervol genieten.

Zowel op de Kerstfair als in het café kunt u vanaf 11 uur ook genieten van verschillen muzikale acts. De avond zal worden afgesloten met een optreden van onze huisband ‘De Nino’s’.

Op de markt staan naast kraampjes met onder andere design, bloemen, mutsen, kerstaccessoires en wandelvreugd ook een kraam met 2de hands spulletjes van ‘Hebbes’. U kunt zich lekker warmen aan de Burning Barrel onder het genot van glühwein, warme chocomelk en poffertjes. De muzikale entourage zal verzorgd worden door ‘Jan van den Bogaard’ en de ‘(De) WilLies!’

En heeft u altijd al leren biljarten? Leden van de biljartvereniging willen u met plezier de tips en trucs leren waarmee u in het vervolg de ballen op de juiste manier kunt laten rollen.

Vanaf 17.00 uur laat ‘3 Chords Down’ van zich horen in ‘Het Voorcafé’ in een akoestische setting.

Om 21.30 uur zullen ‘De Nino’s’ u weer verblijden met hun dansbaar repertoire en u een onvergetelijke avond bezorgen. Gratis entree!

Wij hopen u allen te zien op 22 december!

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Proeflokaal Den Dijk

Wijk en Aalburg

info@proeflokaaldendijk.nl www.proeflokaaldendijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!