vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Kerstfsfeerconcert

Kerstfsfeerconcert

15 december 2018
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Zaterdag 15 december 2018 wordt er in het Rooms Katholiek kerkje in Woudrichem aan de Visserdijk 15 een Kerstsfeerconcert gegeven door koor “Van alles Wà” uit Andel.

Wat is een Kerssfeerconcert? Er worden daar natuurlijk kerstliederen gezongen, maar ook liedjes die passen in de tijd rondom Kerst. Kerst is voor veel mensen de tijd van samen zijn met familie en vrienden en te vieren dat het licht in de wereld is gekomen, maar wat aan de andere kant ook voor veel mensen een moeilijke tijd is. Het koor wil met dit concert voor alle mensen het licht in deze donkere tijd laten schijnen.
Het wordt een verrassend concert door de diverse solo-optredens en ook het lied van de trommelaar zal ten gehore gebracht worden ondersteund door een trommelaar. 
Dirigente Sabine Bakker heeft veel ideeën voor dit concert en dat zal tot uitdrukking komen bij de uitvoering hiervan.

Noteer de datum 15 december in uw agenda en wij hopen u/jou te ontmoeten op dit concert.
De toegang is gratis en aanvang 19.30 uur. Bij de uitgang, na afloop van dit concert, is er een collecte bestemd voor een goed doel.
Zaterdag 15 december 2018 wordt er in het Rooms Katholiek kerkje in Woudrichem aan de Visserdijk 15 een Kerstsfeer concert gegeven door koor “Van alles Wâ” uit Andel.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Van Alles Wâ

Andel

0183 - 441991

vanalleswa2010@hotmail.com www.andelskoor.nl
Deel dit bericht met je vrienden!