dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

GSW (Kerst) Actieweken

GSW (Kerst) Actieweken

13 december 2018
Van donderdag 13 december 2018 tot en met zaterdag 22 december 2018
Van 09:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM / Ieder jaar houden we twee weken actie voor alle gezinnen die het niet alleen redden met de feestdagen. We zamelen houdbaar eten in voor de kerstpakketten en om twee weken vakantie te overbruggen. Maar er is meer......

  • Op 13 december worden de Shop en Shine-tasjes weggebracht aan twintig gezinnen die het extra moeilijk hebben. In de tasjes zitten kadobonnen voor een complete make over feel good feel loved. Zo proberen we deze mensen een extra opkikker te geven in moeilijke tijden.
  • Op 15 december houden we onze kerstmarkt. Opbrengst gaat dit jaar voor de helft naar de Hartenbrigade. Verdere informatie volgt nog.
  • Op 20 december worden vijf zieke kinderen/mensen verrast die een wens hebben gedaan in onze GSW Wensboom. Zij mogen dan hun wens in vervulling laten gaan wanneer hun dat schikt.
  • Op 22 december houden we onze grote kerstactie. 250 gezinnen worden in de watten gelegd. Ze krijgen een hapje en een drankje. Extra eten shoppen en feestelijke kleding voor de kerst. Naar huis gaan met een kerstpakket en nieuwe kadootjes geschonken door 150 ondernemers.

Ook dit jaar is iedereen welkom die wil schenken. U kunt zich melden via ons vaste nummer of mailen naar info@stichtinggsw.nl
Ook andere giften zijn welkom. U kunt via onze website ook doneren www.stichtinggsw.nl

De gezinnen kunnen zich aanmelden in de shop voor de kerstactie.

We gaan er tegen aan! En vooral genieten van deze mooie weken.

Hartelijke groet, Bestuur en Team GSW

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting GSW

Werkendam

06-30398017

Info@stichtinggsw.nl www.stichtinggsw.nl
Deel dit bericht met je vrienden!