donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Bomen planten in dorpshart Dussen

Bomen planten in dorpshart Dussen

28 november 2018
Van 09:45 uur tot en met 00:00 uur

DUSSEN - Met planten bomen vernieuwing dorpshart Dussen afgerond

Wethouder De Gelder en de groepen 6 van de basisscholen planten woensdag 28 november de laatste bomen en bloembollen op het nieuwe Vrijheidsplein in Dussen. Samen met direct omwonenden en betrokkenen ronden we hiermee de vernieuwing van het Dussense dorpshart op feestelijke wijze af.

Werkzaamheden sinds 2011
Vanaf 2011 is er in het gebied gegraven, gesloopt, gebouwd en gestraat. Dit leidde voor omwonenden soms tot herrie, modder, stof, opengebroken straten en langsrijdend bouwverkeer. De gemeente waardeert het begrip en geduld van de direct omwonenden, en wil de werkzaamheden graag feestelijk afronden met hen afronden.

Programma: 

• Vanaf 09.45 uur ontvangst bij MFA de Dussenaar met koffie / fris en wat lekkers.
• 10.00 uur: welkom en praatje door wethouder De Gelder.
• Vanaf ongeveer 10.10 uur: planten van bomen en bloembollen op het plein voor de MFA door de wethouder en de kinderen, omwonenden mogen meehelpen..
• Van ongeveer 11.00 tot 11.30 uur: afronding en overhandigen presentje aan de kinderen, kinderen gaan weer terug naar de klas.
• Aansluitend: aanbieden (huis-aan-huis) van verrassing aan de directe omwonenden (Vrijheidsplein, gedeelte Wilhelminastraat (oost) en gedeelte Molenkade (zuid))

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Werkendam

Werkendam

(0183) 50 72 00

info@werkendam.nl www.werkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!