donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Werkbezoek Altenahove door minister De Jonge

Werkbezoek Altenahove door minister De Jonge

07 november 2018
Van 12:30 uur tot en met 14:00 uur

ALMKERK - Minister Hugo de Jonge op werkbezoek in Almkerk.Op uitnodiging van het CDA in Altena brengt minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op woensdag 7 november a.s. een werkbezoek aan Almkerk.

De minister en tevens viceminister-president is te gast bij verpleeghuis Altenahove, dat verzorging, revalidatie, verpleging en gespecialiseerde psychogeriatrische zorg biedt.

Het werkbezoek start met een presentatie over Altenahove. Hierna krijgt minister De Jonge een korte rondleiding door de zorglocatie.

Vervolgens gaat minister De Jonge aan tafel met bewoners, zorgprofessionals, vrijwilligers en mantelzorgers die bij Altenahove betrokken zijn. Zangeres Bettina Kraaieveld zal een mini-interview afnemen en zorgen voor een vrolijke, muzikale omlijsting.

CDA-lijsttrekker Roland van Vugt: “Wij zijn verheugd met de komst van Hugo de Jonge naar onze zorgzame regio Altena. Als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is hij verantwoordelijk voor belangrijke thema’s als de zorg voor onze ouderen en het bestrijden van eenzaamheid. Graag laten wij de minister kennismaken met wat er op dat gebied in onze streek leeft en gebeurt. En natuurlijk is er volop gelegenheid om hem vragen te stellen.”

Het werkbezoek start om 12.30u en duurt tot 14.00u. Locatie is verpleeghuis Altenahove, gelegen aan het Rivierenland 1 te Almkerk.

(Foto Rijksoverheid)

Info

Organisator:

Adres:

CDA Altena

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!