donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

High tea met huurders

High tea met huurders

06 november 2018
Van 14:30 uur tot en met 16:00 uur

RIJSWIJK - De Huurdersbelangenvereniging Land van Heusden en Altena gaat de komende maanden op ‘tournee’ langs de diverse complexen van Woonservice Meander om zo rechtstreeks in gesprek te komen met huurders. Dat doet ze onder de noemer ‘High Tea met Huurders’. Onder het genot van een kopje thee of koffie met daarbij iets lekkers gaat ze graag in gesprek met huurders.

De eerste bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 6 november in de Nijenburcht in Rijswijk. Daarvoor nodigt de Huurdersbelangenvereniging alle bewoners van de Nijenburcht uit. Ook andere huurders in de dorpen Giessen en Rijswijk worden uitgenodigd om aan te schuiven bij de High Tea met Huurders.

De inloop is vanaf 14.30 uur en om 15.00 uur volgt uitleg over het werk van de Huurdersbelangenvereniging en wat zij kan betekenen voor huurders. Daarna is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Is het fijn wonen in de Nijenburcht en zijn er wachtlijsten voor een huurwoning in het dorp. De Huurdersbelangenvereniging houdt tevens een kleine enquête over de woonwensen van de huurders. De middag wordt rond 16.00 uur afgesloten.

Info

Organisator:

Adres:

Huurdersbelangenvereniging

Rijswijk

Deel dit bericht met je vrienden!