vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Bijeenkomst dorpsvisie

Bijeenkomst dorpsvisie

05 november 2018
Van 19:30 uur tot en met 22:00 uur

ALMKERK - Onlangs heeft u een uitnodiging ontvangen voor de bijeenkomst op 5 november over de Omgevingsvisie Altena. Deze visie gaat over de langetermijnontwikkeling van de gemeente Altena. Tijdens de bijeenkomst komt de uitwerking voor de kernen aan bod.

Daarnaast heeft De Dorpsraad Almkerk met de gemeente afgesproken om voor Almkerk een eigen Dorpsvisie op te stellen. Het gaat om een pilot project in het kader van de Omgevingsvisie waarin de keuzes voor Almkerk verder worden uitgewerkt en geconcretiseerd. De bedoeling is dat de Dorpsvisie Almkerk in nauwe samenwerking met de bewoners en ondernemers wordt opgesteld. De bijeenkomst van 5 november willen we benutten om over de pilot dorpsvisie met u in gesprek te gaan. Dit is een mooie kans voor u als bewoner of ondernemer om mee te praten over de toekomstige ontwikkeling van het dorp. Alle aspecten die volgens u van belang zijn voor het woon , leef- en ondernemersklimaat kunnen ingebracht worden. Denk bijvoorbeeld aan de toekomst van het Uylenborchterrein, de omlegging van de N322, de locatie voor uitbreiding van woningen, de toekomst van de tennisvereniging en het sportpark, het evenemententerrein aan de D. van Clevestraat, groenvoorzieningen, waterberging en de verkeersveiligheid.

Kortom: genoeg onderwerpen om als inwoners en ondernemers met elkaar over van gedachten te wisselen en te bepalen wat wij graag in de toekomst zouden zien. We willen u dan ook graag uitnodigen om 19.30 uur aanwezig te zijn in Het Verlaat om mee te praten over de Dorpsvisie Almkerk.

Met vriendelijke groet,

Dorpsraad Almkerk
In samenwerking met de gemeente Altena en bureau LOS Stadomland

Info

Organisator:

Adres:

Dorpsraad Almkerk

Almkerk

Deel dit bericht met je vrienden!