woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Pink Ribbon gaat Altena Rond

Pink Ribbon gaat Altena Rond

06 oktober 2018
Van 09:00 uur tot en met 00:00 uur

Werkendam - Altena: Na de succesvolle eerste editie van Altena Rond volgt op zaterdag 6 oktober 2018 een nieuwe wandeltocht. Er komt dus een tweede editie van Altena Rond. Het maximaal aantal deelnemers is verhoogd naar 600 personen. Inschrijven kan t/m 22 september 2018. Maar zorg ervoor dat je dit op tijd doet, want 600 deelnemers is echt de limiet.

Start & finsh is wederom op Fort Altena. Er is weer een mooi parcours uitgezet met een wandeling van ruim 18 km. Mensen die deze afstand om medische redenen niet kunnen lopen, krijgen een alternatieve route aangeboden van tussen de 10 en 12 km. De start van de kortere route is anderhalf uur na de start van de ‘lange’ route.

Inschrijfgeld is €15,- per persoon inclusief 2 consumptiebonnen voor koffie, thee of fris.

Kom in actie voor borstkankeronderzoek en start een actie! Of, trommel vrienden en familie op en start een teamactie! Wandel je mee voor borstkankeronderzoek? Dan helpen we je mee om zoveel mogelijk geld in te zamelen. We geven je tips en we hebben speciale tools ontwikkeld. Deze kun je gebruiken bij het vragen van donaties.

Kijk voor meer informatie op ons actieplatform.

datum: 6 oktober
plaats: Fort Altena

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!