vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Vegen straten

05 oktober 2018
Van vrijdag 05 oktober 2018 tot en met zondag 18 november 2018


WERKENDAM - De wegen worden weer geveegd. De aannemer veegt en borstelt de straten vanaf maandag 24 september. Helpt u mee om uw auto ergens anders te parkeren als u de veegauto en borstelmachines bij u in de straat ziet?

De gemeente ruimt het afval op openbare wegen en pleinen op. Voor het vegen en borstelen van de wegen heeft de gemeente een aannemer ingehuurd. Deze voert het werk uit. Hierin zijn vier veegbeurten opgenomen, waarvan twee gecombineerd met het borstelen van de onkruiden op wegen, voetpaden en parkeerplaatsen.

Hoe werkt het

Tijdens deze ronde wordt door de aannemer zowel geveegd als geborsteld. Met een veegauto en een tweetal borstelmachine zal de aannemer de straat vegen en borstelen.

Hoe lang duurt het?

De nu uit te voeren ronde duurt ongeveer 6 tot 8 weken. Er is gestart op maandag 24 september in Dussen. Het is niet precies aan te geven wanneer de aannemer bij u in de straat is.  We denken volgens de onderstaande weekindeling bezig te zijn in uw omgeving:

Dussen:          week   40

Hank:               week   40 en 41

Nieuwendijk:   week   41 en 42

Sleeuwijk:       week   43 en 44

Werkendam:   week   44, 45 en 46

Hoe kunt u ons helpen?

Als u de veegauto en borstelmachines bij u in de straat ziet kunt u uw auto tijdelijk elders plaatsen.

Hinder

Tijdens de werkzaamheden kunt u tijdelijk hinder ondervinden door de machines in de straat. Ook bestaat de mogelijkheid dat stof opdwarrelt bij droog weer. Wij vragen u dan ook om hiermee rekening te houden. Dit is niet te vermijden. Sluit tijdelijk uw ramen.

Contact

Is de openbare weg naar uw mening na deze veegronde ontoelaatbaar vervuild, dan kunt u contact opnemen met de gemeente en verzoeken om de straat aan te vegen. Meld dit via www.werkendam.nl/melden.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Werkendam

Werkendam

(0183) 50 72 00

info@werkendam.nl www.werkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!