donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

MusicAel ‘Made in Holland’

MusicAel ‘Made in Holland’

29 september 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

ANDEL - Oranjevereniging Juliana organiseert óók dit jaar weer haar traditionele ‘MusicAel’ en net zoals voorgaande jaren zal het weer een verrassend muzikale avond worden. Dit jaar is voor het thema ‘Made in Holland’ gekozen.

Uiteraard is het Andels Fanfare Corps weer van de partij met dirigent Anno Appelo. Als artiest is, net als vorig jaar, Jasper Taconis uitgenodigd. Jasper, die onder andere bekend is van theater en tv, maakte vorig jaar met zijn prachtige stem een diepe indruk op de bezoekers. Naast Jasper is ook zangeres Nicky van der Kuyp uitgenodigd die te horen was bij diverse musicals.

MusicAel wordt elk jaar door Oranjevereniging Juliana georganiseerd en is een concert toegankelijk voor iedereen die van populaire muziek houdt. Veel bekende Nederlandse muziek zal voorbijkomen deze avond, van Blof tot Boudewijn de Groot. Uiteraard is de ‘singalong’ ook dit jaar weer ingepland en kunnen de aanwezigen uit volle borst meezingen.

MusicAel vind plaats op 29 september en kaarten a 7.50 euro zijn te koop bij de Spar en Drogisterij Verbeek in Andel óf 10 euro bij aanvang maar dan geldt: Vol=Vol.

Voor meer informatie kunt u verder ook terecht op www.ovjuliana.nl en op ons youtube-kanaal waar een compilatie te vinden is van MusicAel 2017 (zoek op YouTube op Oranjevereniging Andel)

Bezoekers van buiten Andel zijn uiteraard ook van harte welkom!

U komt toch ook??

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!