vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Buitenconcert Fanfare Excelsior

Buitenconcert Fanfare Excelsior

02 juli 2018
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

DRONGELEN - Muziekvereniging Excelsior en dorpshuis De Oude School in Drongelen hebben de handen in één geslagen. Aangezien het dorpshuis in Drongelen veel met muziek bezig is, denk daarbij bijvoorbeeld aan de bandavond, is dit een logisch gevolg.

Traditiegetrouw sluit de muziekvereniging het seizoen af met een tweetal openluchtconcerten. Eén van deze concerten zal dit jaar voor de eerste keer worden uitgevoerd op het terras van het dorpshuis De Oude School. Het optreden in Drongelen is op maandag 2 juli en zal om 19.30 uur beginnen. Het concert duurt ongeveer 1.5 uur en eindigt dus rond 21.00 uur. Het concert wordt verzorgd door de fanfare, de slagwerkgroep en de dweilband “de ertepikkers”. 

Alleen al door de verschillende groepen die zullen optreden, is het programma afwisselend en veelzijdig. Zo zullen er bijvoorbeeld ook nummers gespeeld worden van Joe Cocker en Gloria Estefan. 

De weersverwachtingen voor maandag 2 juli zijn gunstig. Ideaal dus om buiten van een concert te genieten. De kan onder het genot van een drankje, want de bar zal deze avond open zijn.

Ziet u het al voor u? Een blokje fietsen met partner en/ of vrienden en vriendinnen om vervolgens een tussenstop te maken bij het dorpshuis in Drongelen. Genieten van een drankje en een mooi stuk muziek. En dat in de avondzon? Het kan allemaal bij het dorpshuis in Drongelen.
Maar wilt u liever met de auto? Geen probleem, want er zijn nieuwe parkeerplaatsen aangelegd in het centrum van Drongelen.
En stel dat de weersvoorspellers er helemaal naast zitten, dan vindt het concert toch binnen plaats? Geen probleem. Maar laten wel toch maar uitgaan van het positieve.

Tot ziens op maandag 2 juli op het terras van dorpshuis De Oude School in Drongelen.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Muziekvereniging Excelsior

Genderen

www.muziekverenigingexcelsior.nl
Deel dit bericht met je vrienden!