vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Kasteeltuinconcert door Wilhelmina & St. Ceacilia

Kasteeltuinconcert door Wilhelmina & St. Ceacilia

24 juni 2018
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

DUSSEN - Zondag 24 juni a.s. geven vanaf 14.00 u. fanfare Wilhelmina  uit Dussen en muziekvereniging St. Caecilia uit Hank een concert in de tuin van kasteel Dussen.

Het is inmiddels een bijzonder leuke traditie geworden om op deze wijze het culturele seizoen van Stichting Vrienden Kasteel Dussen af te sluiten. De dirigenten Kobus Verhey en Waldo van Wijk hebben weer een mooi programma samengesteld, waarin naast het groot orkest ook het opleidingsorkest en de slagwerkgroep hun beste kunnen tonen. Als extraatje is er dit jaar een optreden van Blech Bizar: een groep muzikanten waar beide dirigenten in mee spelen.

Iedereen is van harte welkom, het concert is gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig. Beleef onder het genot van een drankje , wellicht op je eigen picknickkleed of klapstoeltje , in ongedwongen sfeer dit gezellige, muzikale kasteeltuinconcert!

NOOT: In de folder 2017-2018 van SVKD staat dat het concert plaatsvindt op 1 juli, maar dan zijn beide muziekgezelschappen in het buitenland. Daarom is de datum voor het kasteeltuinconcert dus 24 juni.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kasteel Dussen

Dussen

06-22150247

info@kasteel-dussen.nl www.kasteel-dussen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!