vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Zomerse BBQ in Vogelbuurt

Zomerse BBQ in Vogelbuurt

21 juni 2018
Van 16:00 uur tot en met 00:00 uur

HANK - Zomerse ontmoeting en BBQ in de Vogelbuurt in Hank

Op 23 juni wordt een zomerse ontmoeting georganiseerd voor alle inwoners van de Vogelbuurt en aangrenzende straten rond de speeltuin..

Een gelegenheid om elkaar te ontmoeten, samen een drankje te drinken en een hapje te eten en te genieten van een mooie zomerse dag. Na de spanningen rondom brandstichtingen in de Vogelbuurt, is het tijd om te werken aan meer eenheid, rust, veiligheid en saamhorigheid in de Vogelbuurt. Het buurtpreventieteam geeft graag een eerste aanzet door 'een grenzeloze proeverij en barbecue in American Style'. op het veld tussen de speeltuin en de voetbalplaats aan de Zwaanstraat.

Iedereen is welkom

Proeven van andere culturen kan binding, begrip en respect opleveren. Daarom zijn alle inwoners uitgenodigd, ongeacht afkomst. 

Deelnemen

Binnenkort ontvangen de inwoners een uitnodiging in de brievenbus, met een inschrijfstrook. Aanmelden graag voor 16 juni.

Heeft u nog ideeën, bent u muzikaal, of bezit u een bijzondere eigenschap, of wenst u meer informatie, of heeft u geen uitnodiging in de brievenbus gehad? Geef het aan op het onderstaand e-mailadres. Meld het dan via tonydamen@live.nl, of bel Ton Damen via 06-40416673.

Info

Organisator:

Adres:

Vogelbuurt

Hank

Deel dit bericht met je vrienden!