woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Try outconecrt Oefening & Uitspanning

Try outconecrt Oefening & Uitspanning

02 juni 2018
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - Op zaterdag 2 juni geven Brassband Oefening & Uitspanning en Brassband Rijnmond een try-out concert in het Brabantse Nieuwendijk. Brassband Oefening en Uitspanning uit Wijk en Aalburg o.l.v. Anno Appelo neemt deel aan het Surventobrass Entertainment Festival in Surhuisterveen op 16 juni 2018. Brassband Rijnmond onder leiding vanErik van de Kolk bereidt zich voor op de Dutch Open Brassband Championships (DOBC) op 9 juni 2018 in Drachten.

Brassband Rijnmond doet wederom een gooi naar de titel van de Dutch Open Brassband Championships. De vorige gwee edities wist de band namelijk winnend af te sluiten.
Met een prachtig afwisselend programma van ongeveer een half uur wordt onder andere het spectaculaire "On the Shoulders of Giants" van Peter Graham gespeeld. Het eerste deel van On the Shoulders of Giants is gebaseerd op Bruckner’s 8th symphony met prachtige solo' s en wervelende technische passages

Brassband Oefening en Uitspanning is net terug van een zeer succesvolle tournee naar Roemenië. Een aantal van de muziekstukken waarmee de band in Roemenië veel succes had zullen tijdens hun programma worden gespeeld. Het entertainment gehalte is tijdens Surventobrass een extra factor en de bands worden daar ook op beoordeeld. Brassband Oefening en Uitspanning schenkt hier tijdens hun zeer afwisselend programma zeker aandacht aan.

Het belooft een schitterende muziekavond te worden waarbij beide bands hun beste beentje zullen voorzetten. Deze avond mag u beslist niet missen.

Wij hopen u 2 juni te kunnen begroeten.

locatie: ONS Huis - Rijksweg 202C - Nieuwendijk

toegang: 5 euro.

Info

Organisator:

Adres:

Brassband Oefening & Uitspanning

Nieuwendijk

Deel dit bericht met je vrienden!