zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Toertocht bromfietsclub ‘t Zuigerke

Toertocht bromfietsclub ‘t Zuigerke

26 mei 2018
Van 10:30 uur tot en met 00:00 uur

GENDEREN - Bromfietsclub `t Zuigerke organiseert zaterdag 26 mei voor de zesde keer een toertocht voor klassieke bromfietsen en solexen. Organisatoren Kees Bouman en Cees van der Steenhoven hopen net als vorig jaar op zo`n 175 deelnemers aan hun 80 kilometer lange toertocht.

De toertocht vertrekt vanaf “de buitenstraat 2 in Genderen” voor de solexen hebben we weer een kortere route bedacht. Inschrijven kan vanaf 09:00 uur, de toertocht vertrekt om 10:30 uur in groepjes er rijdt weer een bezemwagen mee en ook dit jaar hopen we op veel nostalgisch geklede deelnemers. Achteraf is er ook nog een verkiezing van de mooiste en origineelste bromfiets en kunnen de deelnemers aan de buitenstraat terecht voor een hapje en drankje. En iedereen is welkom om de bromfietsen te bezichtigen, dus ook mensen zonder bromfietsen zijn welkom.

Inschrijven vooraf kan via: 06-53477258 of 06-27575913 of vanaf 09:00 uur op de dag zelf. Voor €10,- euro krijgen de rijders de wel bekende bak koffie met worstenbroodje – koffie onderweg – en bij terugkomst 2 consumptiebonnen voor de frietkar.

Er zijn ook dit jaar nog anderen oude voertuigen te bezichtigen zoals oude racemotoren en oude auto`s. Tevens zijn we dit jaar aanwezig op de markt in Genderen op 25 augustus tijdens de feestweek, hiervoor zijn we nog op zoek naar mensen die hierbij ook aanwezig willen zijn met een bromfiets om deze aan het publiek te tonen.

Info

Organisator:

Adres:

Bromfietsclub ‘t Zuigerke

Genderen

Deel dit bericht met je vrienden!