vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Vrijwilligersavond vv Altena

Vrijwilligersavond vv Altena

25 mei 2018
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - De Feestcommissie van vv Altena organiseert wederom dit jaar de jaarlijkse vrijwilligersavond. Deze avond wordt gehouden op vrijdag 25 mei a.s..

“Velen hebben zich, op welke manier ook, het afgelopen jaar ingezet om de vereniging op een fantastische manier draaiende te houden, lid of geen lid. Dankzij jouw inzet is het gelukt en kan de vereniging voortbestaan in een tijd waarin het steeds moeilijker is om mensen te vinden die iets willen doen in hun vrije tijd. Altena is een echte club en dat dankt men met name aan haar vele vrijwilligers.

Wij nodigen jou met partner daarom van harte uit om op deze avond aanwezig te zijn. De deuren zijn open vanaf 19.00 uur.
Het belooft een gezellige avond te worden. Het buffet zal verzorgd worden.
Dus vrijwilliger wij zien je graag met partner op deze avond, zodat we er met z’n allen een gezellige avond van kunnen maken.
In verband met de voorbereidingen horen wij graag of jij met je partner aanwezig zult zijn. Dit kan tot uiterlijk 18 mei a.s. Aanmelden kan per mail via: secretaris@vvaltena.nl of meldt je even bij Hans den Haan, secretaris.
Wij rekenen op jouw komst!”

De feestcommissie,
v.v. Altena

Info

Organisator:

Adres:

Vv Altena

Nieuwendijk

Deel dit bericht met je vrienden!