zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Gedichten en muziek op Bevrijdingspodium

Gedichten en muziek op Bevrijdingspodium

01 mei 2018
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Op dinsdag 1 mei wordt in Bistro Vrouwenhemel in Werkendam aan Sasdijk 2 een speciaal bevrijdingspodium georganiseerd.

Van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur bent u van harte welkom. Inloop vanaf 19.15 uur. De entree, inclusief een kopje koffie/thee, is  3,00 euro.
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Dichters dragen hun themagedicht voor
Na een oproep hebben dichters zich aangemeld om een gedicht te schrijven over het thema ‘Bevrijding’. Dit thema mocht breed worden geïnterpreteerd. Alle deelnemende dichters zullen aanwezig zijn om hun gedichten voor te dragen.

Muziek
Sanne Monster is een getalenteerd gitariste en singer-songwriter. In 2015 kwam haar eerste CD ‘MIRAGE’ uit en in 2017 heeft zij een tijdje door Amerika getoerd. Zij zal twee korte optredens verzorgen.

Geen open podium
Vanwege de afwijkende programmering is er op 1 mei geen open podium. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl of www.nederlandsdichterspodium.nl.

Strippenkaart
Om gedoe met wisselgeld te voorkomen werken we met strippenkaarten voor de entree en de consumpties. Een strippenkaart heeft vijf strippen en kost 7,50 euro.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam

0183 – 50 12 74

info@marcelvaandrager.nl www.nederlandsdichterspodium.nl
Deel dit bericht met je vrienden!